Velkommen til 

FREDRIKKEs Restaurant 


Om Oss

FREDRIKKEs har en lidenskap for å skape minneverdige matopplevelser. Mat laget fra bunnen av, basert på våre innovative oppskrifter, men med bruk av lokale råvarer. Den trendye kosmopolitiske atmosfæren i restauranten, skaper rammen for vår livlige meny og kvalitetsmat. Vi tilbyr en global fusion av matkulturer bringt til liv med lokale ingredienser fra lokale matprodusenter. Presentert i sin helhet av våre ansatte som bryr seg om totalopplevelsen. Kom og sjekk oss ut, det er noe for enhver smak.


Vår Misjon

FREDRIKKEs mål er tydelig. Ren, fersk og velsmakende mat laget med god kvalitet og omhu.

Så frisk og så ren

Vi integrerer ekte, hele, bærekraftige, hjemmelagde, naturlig dyrkede og økologiske ingredienser i vår meny. Teamet vårt samarbeider med lokale bønder og produsenter. Kokken vår tilbyr deg innovative måltider laget fra bunnen av, alltid.

Naturlig deilig

Maten vår er vibrant og smakfull med ferske og unike ingredienser. Vi streber etter å lage all maten vår fra bunnen av, fordi den smaker bedre på den måten. Noen ingredienser er kjente, noen er eksotiske, men de smaker alle fantastiske. Til syvende og sist er det bedre for deg, bedre for oss, bedre for Steinkjer og omegn.

Vi ønsker å lage mat som vil utfordre ganen og sansene dine, samtidig som vi opprettholder bærekraft i hverdagen. Vår meny med nylagde varer og ubegrensede tilpasninger gjør at alle kan finne noe som passer deres matlivsstil.

Gjennomtenkt utformet

Vi lager faktisk ting fra bunnen av, og vi vurderer hvert steg vi tar og hver ingrediens vi velger. Det er en langsommere og mer kompleks tilnærming, men det resulterer i mat vi kan være stolte av. Ingenting vi gjør er tilfeldig. Vi legger mye energi i hver oppskrift, fra start til utførelse.

Rask og praktisk

Vi gjør det enkelt å spise mat du tror på, uavhengig av hvor du er og hvor mye tid du har.

Nydelig Mat

Varm Mat, Salat og Dagens Bakst

Velsmakende Sandwiches

Smørbrød laget daglig med nybakt brød

Naturlig Drikke

Fersk juice og melk produsert og hentet lokalt

 FREDRIKKEs| Hamnegata 20, 7713 Steinkjer NO |W: https://godmat.fredrikkes.no | E: info@fredrikkes.no | P: +4791881102